Előfizetői tartalom

Ezeket az osztalékrészvényeket nem szabad kihagyni a Wall Street legjobb elemzői szerint

Portfolio
Az elmúlt hetekben alaposan megnőtt a volatilitás a tőzsdéken, a ralit eddig vezető részvények árfolyama nagyot esett, a járványhelyzettel, az esetleges korlátozásokkal, a fiskális és monetáris stimulusokkal kapcsolatban jelentősen nőtt a bizonytalanság. Ebben a környezetben felértékelődik az osztalékpapírok szerepe, ezek közül a legvonzóbbakat gyűjtötték össze a Wall Street legjobb elemzői.

TC Energy A TC Energynek elsősorban földgázvezeték, olajvezeték, áramgenerátor, és földgáztároló eszközei vannak. A vállalat több mint 92,6 ezer kilométernyi gázvezetékkel, 4,9 ezer kilométernyi olajvezetékkel, és 650 milliárd köblábas gáztárolóval rendelkezik, valamint 4 000 megawattos áramgenerátor kapacitással. A részvény 5,3 százalékos osztalékhozammal rendelkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés