wall street
Üzlet

Meddig eshetnek az amerikai tőzsdék? Lesz-e új csúcs? - online előadás

Portfolio
Az eufórikusan száguldó tőzsdei árfolyamok után a szeptember megmutatta, hogy milyen is az, amikor lefelé is gyorsan tudnak menni az árfolyamok, és az addigi kedvenc részvények, mint a Tesla vagy az Apple kétszámjegyű esésben vannak. Vajon most kell fedezékbe vonulni és kivárni, vagy megint csak egy újabb vételi lehetőséget dobott a piac? A kérdés eldöntésében segíthet a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az idei augusztus jelentős árfolyamemelkedést hozott a tőzsdéken, szembe menve a szezonális direktíváknak, az amerikai technológiai szektor kiemelt részvényeiben buborékra hasonló emelkedést lehetett tapasztalni, és az az érzete támadhatott az embernek, hogy nem lehet veszíteni a tőzsdei kereskedésben, csak venni kell és minden rendben lesz. Aztán egy csettintésre megváltozott a hangulat, és az eddigi "vegyél meg minden pici korrekciót" beidegződések nem működtek. 

Vélhetően sokan beragadhattak a magasabb árfolyamszinteken vásárolt részvényekbe, és mindenki találgatja, hogy vajon mi jöhet ezután, lesz-e további esés vagy újra magukra találnak az árak, meg majd jön a FED, és megint segít. Persze még többen lehetnek, akik kimaradtak az elmúlt hónapok túlfűtött tőzsdei emelkedéséből, és nagyon várják már a jelentősebb korrekciót, hogy be lehessen szállni a piacra.  

Megannyi érdekes és nyitott kérdés, holott ezek csak értelmezési keretek, ráadásul menet közben nagyon szép árfolyammozgást látni számos részvényben, csak kell hozzá a jó elemzés, a lehetőségek feltárása. Szóval ha a hosszabb folyamatok mellett az is érdekel téged, hogy miképpen tudsz a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból is nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak amerikai részvény témában.

Az előadás tematikája:

  • SP500 és Nasdaq100 index elemzése  
  • A meghatározó amerikai részvénysztorik 
  • Piaci aktualitások elemzése, ötletelés
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. szeptember 24. 18:00 - 18:45

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

traders
győr
Orban Viktor keshegyre meno vitak unios tamogatas 200703
teslashutter-20171012
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
A legfontosabb indexek, részvények élő elemzése, ötletelés.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
traders