tothistvandij
Üzlet

Már csak 2 nap maradt: pályázz a CFO of the year 2020 díjra!

Portfolio
Hamarosan kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. Október 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi-gazdasági vezetőit felvonultató konferenciánkon kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. Szeptember 30-áig lehet pályázni a díjra az alábbiak szerint.
Részt venne a Budapest Economic Forumon? Regisztráljon a konferenciára!

A jó pénzügyi teljesítményt felmutató hazai vállalatok vezetői közül a zsűri által idén a legfelkészültebbnek és legsikeresebbnek tartott gazdasági, pénzügyi igazgatót tüntetjük ki október 8-ai konferenciánkon. Míg az elmúlt években a Business and Finance Summit, idén vezető makrogazdasági konferenciánk, a Budapest Economic Forum ad otthont a díjátadónak. A konferencián önálló credit management szekció és többek között CFO-kerekasztal is a program részét képezi.

A CFO of the year 2020 díjra bármely hazai cég pénzügyi, gazdasági vezetője jelentkezhet, a pénzügyi szervezeteket kivéve.  Az érdeklődéseket a

cfooftheyear@portfolio.hu

címen fogadjuk, a pályázati anyagot kérésre elküldjük, és kitöltve ugyanerre az e-mail címre várjuk vissza 2020. szeptember 30-áig. A pályázók 20%-os kedvezménnyel, az első nyolc helyezett pedig díjmentesen vehet részt október 8-ai konferenciánkon.

díj

CFO of the year 2019

Egyre nagyobb presztízsnek örvend a CFO of the year díj, amellyel az ország legjobb munkáját végző pénzügyi, gazdasági igazgatóját díjazza a szakmai zsűri. Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank vezérigazgató-helyettese jelentette be tavaly a díjazottak nevét Business and Finance Summit elnevezésű konferenciánkon.

Az alábbiak a CFO Master díjat vihették haza 2019-ben:

  • Lupták Norbert (Hell)
  • Skaliczki Andrea (Tresorit)
  • Sum János (MVM)
  • Szabó Mihály (Affidea)
  • Vida Szabolcs (Újház)

A CFO of the year 2019 díj kitüntetettje pedig Tóth István, a Tungsram pénzügyi igazgatója (borítóképünkön) lett. A győztes és csapata emberpróbáló, egyedülálló, sikeres változást valósított meg a GE-ből való kiválással és egy „magyar multi” elindításával, Tóth Istvánnal készült interjúnk itt olvasható:

Az idei konferenciáról

Hagyományainktól eltérően a díjátadónak idén vezető makrogazdasági konferenciánk, a Budapest Economic Forum ad otthont, amelyre a legnagyobb egészségbiztonsági intézkedések megtétele mellett kerül sor október 8-án a fővárosi Marriott Hotelben.

A díjátadónak eddig helyet adó, Business and Finance Summit elnevezésű konferenciánk hagyományos témája, a credit management idén ezen a konferencián kerül terítékre, a hazai credit management szakma képviselőivel, a Magyar Credit Management Szövetség társszervezésében. A koronavírus-járvány a vállalati szféra egy részét likviditási sokk formájában érte, ezért különösen aktuális a követeléskezelés és a credit management kihívásainak értékelése.

Idén a járványhelyzet miatt elmaradó Business and Finance Summit elnevezésű konferenciánk másik témája, a vállalati szféra pénzügyi kihívásainak bemutatása különösen aktuális a koronavírus árnyékában. Nagyvállalatok pénzügyi és gazdasági vezetőinek részvételével értékelik a 2020-as év második felében ránk váró folyamatok hatásait az utolsó, teljes közönség előtt zajló szekció felszólalói. Ezt követi a „CFO of the year 2020” díj átadása.

AMENNYIBEN A JÁRVÁNYHELYZET NEM TENNÉ LEHETŐVÉ A DÍJAK SZEMÉLYES ÁTADÁSÁT, A KONFERENCIÁRA ONLINE FORMÁBAN, A DÍJÁTADÓRA PEDIG ALTERNATÍV KERETEK KÖZÖTT KERÜLNE SOR, AMIRŐL A SIKERES PÁLYÁZÓKAT IDŐBEN ÉRTESÍTENI FOGJUK.

dij3
Részt venne a Budapest Economic Forumon? Regisztráljon a konferenciára!
digitális bankolás tablet
mentoszolgalat teszteles201029
Az operatív törzs koronavírus tájékoztatója
GettyImages-1206945181
scheer sándor
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
GettyImages-1206945181