Előfizetői tartalom

Első elnökjelölti vitájára készül Trump és Biden: mi várható az esemény után?

Portfolio
A befektetők lélegzetüket visszatartva várják a ma megrendezésre kerülő, első elnökjelölti vitát az Egyesült Államokban Donald Trump és Joe Biden között, a helyi idő szerint este 9 órakor kezdődő rendezvénynek valószínűleg rekordmagas televíziós nézettsége lesz. Csökkenthetné a bizonytalan befektetői légkört a mai vita, kérdés azonban, hogy ez jót tenne-e az amerikai részvénypiacoknak.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját, a kibocsátás részleteit ismerhetik meg az érdeklődők. Információ és jelentkezés Az elmúlt hetekben magas bizonytalanságot tapasztalhattunk az amerikai részvénypiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés