SZG_9452
Üzlet

Kritikus szintre esett a Richter, most érdemes figyelni!

Portfolio
Nagyot esett ma a Richter árfolyama, amivel alaposan elromlott a technikai kép. A mai eséssel az emelkedő trendvonalra esett az árfolyam, holnap érdemes lesz figyelni, ha elesik a trendvonal, újabb esés jöhet a Richternél.
Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját, a kibocsátás részleteit ismerhetik meg az érdeklődők.

Ma kifejezetten rossz napot fogott ki a Richter, a magyar blue chipek közül 3,84 százalékos esésével sereghajtó volt a magyar piacon a gyógyszergyártó cég papírja.

Nemrég írtunk arról, hogy a hazai blue chipek technikai képe hogy néz ki a tegnapi, kimondottan jó nap után. A 4 nagyvállalat közül a Richter grafikonja nézett ki eddig a legjobban, hiszen a többi nagyvállalat részvénye csökkenő trendben haladt eddig is, de a Richternél kitartott az emelkedő trend. A mai 3,84 százalékos eséssel azonban a Richter árfolyama az emelkedő trendvonalra esett, a technikai kép alaposan elromlott a nap végére. Amennyiben holnap letöri az árfolyam az emelkedő trendvonalat, méretesebb esés jöhet a Richternél

A befektetőknek első körben a 6290 forint környékén húzódó szintet érdemes majd figyelniük, ami a múltban több alkalommal támaszként szolgált ez az árszint, ráadásul fontos Fibonacci szint is húzódik ennél az értéknél.

richter
lélegeztetőgép
emanuel macron
panik (2)
Jeffrey Gundlach
palotai dániel
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
koronavírus arantén maszk