Előfizetői tartalom

10 részvény, amit nem szabad kihagyni, ha véget ér a koronavírus járvány

Portfolio
Sokakban merülhet fel kérdésként, hogy a koronavírus válság lecsengése után érdemes lesz-e majd befektetni a részvénypiacokba, és ha igen, akkor hol kell majd keresgélni. Egyre magasabbak a várakozások a hatékony COVID-19 vakcina elkészülésével kapcsolatban, akár már az idei év végére, de 2021 elejére biztosan számítanak az ellenanyagra a befektetők – mindezek tükrében valóban érdemes lehet körülnézni a válsághelyzetet leginkább megsínylő vállalatok papírjai között. David Kostin, a Goldman Sachs részvényelemzője szerint a válság után ismét előtérbe kerülhetnek az érték alapú befektetések, melyek az elmúlt hónapokban kimondottan rosszul teljesítettek. Elemzésünkben rámutatunk arra, hogy az elmúlt hónapokban valóban alulértékeltté válhattak az említett részvények, illetve a 2022-es bevételi várakozások alapján legkedvezőbb vállalatok közül választunk ki három vállalatot, melyek jól teljesíthetnek középtávon.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját, a kibocsátás részleteit ismerhetik meg az érdeklődők. Információ és jelentkezés Előtérbe kerülhetnek az érték alapú befektetések A koronavírus válság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés