Előfizetői tartalom

2,5 millió dolláros tőkebefektetést kapott egy debreceni startup

Portfolio
2,5 millió dolláros (kb. 765 millió forint) befektetési kört zárt a BitNinja. Az amerikai bejegyzésű, debreceni központú startup szervervédelmi megoldásaival kíván jelentős szereplővé válni a globális kiberbiztonsági piacon. A tőkeemelés vezető befektetője a scale-up társaságok finanszírozására specializálódott Lead Ventures volt - írja a tőkealap a Portfolio-nak eljuttatott közleményében.

A BitNinja honlaptárhely-üzemeltetők számára fejleszt kibervédelmi megoldásokat. Rendszere felismeri, szűri és elhárítja a támadásokat, amelyekről információkat is gyűjt. Ezen információk birtokában aztán automatikusan továbbfejleszti saját magát, így minél több a felhasználó, minél több az elhárított támadás, annál hatékonyabb védelmet biztosít. A BitNinja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés