Előfizetői tartalom

Elindult a világ első üres vállalatokba fektető részvényalapja

Portfolio
Az idei év kétségtelenül sok meglepetést hozott a gazdaságban és a tőzsdéken is, az egyik legérdekesebb jelenségnek a biankó vállalatok számítanak, amelyek tevékenység nélküli, üres tőzsdei cégek, és azért hozták létre őket, hogy felvásároljanak egy másik privát céget. Az érdeklődő befektetőknek most már arra is van lehetőségük, hogy ilyen vállalatok részvényeit gyűjtő tőzsdén kereskedett alapba fektethessék a pénzüket.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Részvénykibocsátás a magyar tőzsdén, visszavásárlási kötelezettséggel! Ismerd meg a részleteket, gyere el Befektetői Klubunkra! Információ és jelentkezés Sokaknak talán még újdonságként hangzik, hogy léteznek olyan tőzsdei cégek, amik igazából nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés