cfo business and finance 2019
Üzlet

Pénzügyi vezetők egymás között: csütörtökön CFO-konferencia!

Portfolio
A Portfolio október 8-ai Budapest Economic Forum elnevezésű makrogazdasági konferenciáján kerül sor idén a hazai nagyvállalatok pénzügyi és gazdasági vezetőinek eszmecseréjére. Offline és online jegyek egyaránt elérhetők a rendezvényre, amelynek végén, ünnepélyes keretek között a CFO of the year 2020 díj is átadásra kerül. Hazai kkv-k és nagyvállalatok pénzügyi vezetőinek nem érdemes lemaradnia az eseményről!
Regisztráljon a konferenciára, offline és online jegyek egyaránt elérhetők!

Az elmúlt három év nagy sikerű konferenciája, a vállalati pénzügyi kérdésekről és credit managementről szóló Business and Finance Summit két legnépszerűbb szekciója (credit management és CFO-k kerekasztala) idén nagy hagyományú, Budapest Economic Forum elnevezésű makrogazdasági konferenciánk részeként kerül megrendezésre. A jegyet váltó résztvevők így egyszerre két hagyományos rendezvényünk programján is jelen lehetnek.

Tavalyi Business and Finance Summit konferenciánkról szóló tudósításunk itt olvasható:

Az idei konferencia teljes programtervét itt lehet megtekinteni, az alábbiakban a CFO-szekció programjára hívnánk fel a figyelmet. A 15.35 és 17.00 között megrendezésre kerülő program két előadásból és egy panelbeszélgetésből áll majd, utóbbiban olyan ismert hazai vállalatok pénzügyi-gazdasági vezetői lesznek jelen, mint a Tungsram, a Wizz Air, a Danubius Hotels, az E2 és a Kométa. A CFO-szakma idei kihívásai mellett a koronavírus vállalati pénzügyekre gyakorolt hatása is bőségesen a terítéken lesz, a tartalmasnak ígérkező beszélgetést Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank vezérigazgató-helyettese moderálja majd, aki a díjat alapító Credit Management Group vezetőivel közösen a CFO of the year 2020 díjat is átadja a zsűri által legérdemesebbnek tartott pénzügyi-gazdasági vezetőnek. A díjra egyébként szeptember 30-án éjfélig lehet pályázni, részletek itt olvashatók.

Október 8-ai CFO-szekciónk programja az alábbiak szerint alakul, a megjelenőket természetesen a konferencia teljes időtartama alatt, 8.40-től várjuk a fővárosi Marriott Budapestben, illetve online részvétellel. A helyszíni és virtuális részvételre egyaránt itt tud regisztrálni.

cfo

Prémium rendezvény maximális biztonsággal

Mindig figyelünk arra, hogy rendezvényeinknek ne csak a tartalma, hanem a körülményei is prémium kategóriásak legyenek. Idén ősszel ezt olyan extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel egészítjük ki, amelyek maximális biztonságot és biztonságérzetet is adnak helyszíni konferenciáinkon. A létszámkorlátozástól kezdve az érintésmentes beléptetésen át, a megfelelő ültetési távolság betartásáig gondoskodunk a megfelelő helyszíni technikai – és biztonsági megoldásokról. Az ötcsillagos, nemzetközi franchise szálloda pedig olyan magas színvonalú, saját protokollja szerinti intézkedéseivel teszi tökéletessé mindezt, mint például az ózonos fertőtlenítés illetve légfertőtlenítő és tisztító gépet üzemeltetnek a nap folyamán.

A célunk az az, hogy az irodai munkakörnyezetet meghaladó biztonságot és biztonságérzetet teremtsünk azok számára, akik személyesen vesznek részt a konferencián.

Budapest Economic Forum: az év makrogazdasági konferenciája, idén vállalati pénzügyi fókusszal

Tizedik alkalommal rendezzük meg a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, amelyen gazdasági döntéshozók, vállalati vezetők, uniós szakértők, gazdaságpolitikusok, hazai és külföldi piaci elemzők találkoznak és cserélnek véleményt a világ és az ország helyzetéről, kilátásairól. A Budapest Economic Forumon minden szóba kerül, ami igazán foglalkoztatja a gazdasági és pénzügyi szféra képviselőit. 

A Budapest Economic Forum idén egy különleges eseménnyel bővül: kihirdetésre kerül a CFO of the year 2020, vagyis az év vállalati pénzügyi és gazdasági vezetőjének járó díj nyertese. A díjátadónak hagyományosan otthont adó, idén a járványhelyzet miatt elmaradó Business and Finance Summit elnevezésű konferenciánk hagyományos témái közül a credit management 2020-as kihívásaival és a CFO-szakma aktuális kérdéseivel is részletesen, két külön délutáni szekció keretében foglalkozni fogunk a rendezvényen. A konferenciát nagyvállalati CFO-k kerekasztala, majd a díjátadó zárja.

További részletek és regisztráció a konferenciára:
kórház doktorok orvos
GettyImages-1206945181
amerikai elnökválasztás getty stock trump biden
kísérleti laboratórium koronavírus járvány orvos
oltás koronavírus járvány
ford
leguán
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
GettyImages-1206945181