Előfizetői tartalom

Pénzügyi vezetők egymás között: csütörtökön CFO-konferencia!

Portfolio
A Portfolio október 8-ai Budapest Economic Forum elnevezésű makrogazdasági konferenciáján kerül sor idén a hazai nagyvállalatok pénzügyi és gazdasági vezetőinek eszmecseréjére. Offline és online jegyek egyaránt elérhetők a rendezvényre, amelynek végén, ünnepélyes keretek között a CFO of the year 2020 díj is átadásra kerül. Hazai kkv-k és nagyvállalatok pénzügyi vezetőinek nem érdemes lemaradnia az eseményről!

Budapest Economic Forum 2020 Regisztráljon a konferenciára, offline és online jegyek egyaránt elérhetők! Információ és jelentkezés Az elmúlt három év nagy sikerű konferenciája, a vállalati pénzügyi kérdésekről és credit managementről szóló Business and Finance Summit két legnépszerűbb szekciója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés