Előfizetői tartalom

Stabil hozamot akarsz a tőzsdén? Erre figyelj most nagyon!

Portfolio
A koronavírus-járvány következtében számos vállalat találta magát nehéz pénzügyi helyzetben, olyanok is, amelyek korábban esetleg minden probléma nélkül képesek voltak kifizetni osztalékaikat a befektetőknek. Érdemes azonban végiggondolni, hogy egy-egy helyzetben mit is jelenthet az osztalék mértékének csökkentése vagy megtartása. Az előbbi nem feltétlenül a gyengeség jele, míg az utóbbi pedig nem garancia az erős pénzügyi helyzetre, a befektetőknek pedig alapos elemzést követően kell eldönteniük, hogy milyen részvényeket tartsanak meg, és melyikektől érdemes inkább megszabadulniuk.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Részvénykibocsátás a magyar tőzsdén, visszavásárlási kötelezettséggel! Ismerd meg a részleteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés