Előfizetői tartalom

Nagy a verseny, bajban az HBO tulajdonosa

Portfolio
Az AT&T amerikai telekommunikációs cég része a Time Warner, amely koronavírus válság miatt nehéz helyzetben van, a forgatások nem úgy haladnak ahogy eltervezték, és egyelőre az HBO Max 2020 májusi elindítása sem hozta meg a várt áttörést. A vállalat a Time Warner gyengélkedése mellett több problémával néz szembe, a mozibezárások,a streaming piaci verseny mellett az 5G hálózat kiépítése is rengeteg pénzt visz el. A cég osztaléka is sokba kerül, a vállalat megtermelt profitja közel felét viszi el. Az említett okok miatt a vállalatot a KeyBanc Capital Markets elemzője is leminősítette.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Részvénykibocsátás a magyar tőzsdén, visszavásárlási kötelezettséggel! Ismerd meg a részleteket, gyere el Befektetői Klubunkra! Információ és jelentkezés Tegnap számoltunk be róla, hogy több országban is bezárja mozijait a világ egyik legnagyobb hálózata....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés