Előfizetői tartalom

25 éve tőzsdén az OTP - Életműdíjat kapott Csányi Sándor

Portfolio
Három éve írtunk arról, hogy már 25 éve áll Magyarország legnagyobb bankja élén Csányi Sándor, idén pedig újabb jubileumhoz ért az OTP, 25 éve van tőzsdén a bankcsoport. Az OTP nagy utat járt be a tőzsdén, a kibocsátáskori árhoz képest az idei, történelmi csúcsig 137-szeresére emelkedett a bank részvényeinek árfolyama és piaci értéke, az orosz válság alatt volt olyan nap, amikor értékének több mint ötödét elveszítette, de ugyanebben az időszakban volt olyan nap is, amikor értéke közel negyedével emelkedett. Az OTP mostanra 12 országban közel 18,5 millió ügyfelet kiszolgáló régiós nagybank lett, a magyar tőzsdének pedig domináns szereplője. Az idei jubileum alkalmából ünnepélyes kereskedésindító csengetést tartottak ma a Budapesti Értéktőzsdén, a BÉT a hazai tőkepiac fejlesztéséért életműdíjat adott Csányi Sándornak.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés