Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: minimum 30-40 százalékkal többet ér az OTP

25 éve van a tőzsdén az OTP, ebből az alkalomból ma Csányi Sándor végezte el az ünnepélyes csengetést a Budapesti Értéktőzsdén. A bankvezér még idén május közepén, 9 200 forintos árfolyamnál azt nyilatkozta, hogy annál sokkal többet ér az OTP részvénye, az év eleji 15 ezres ár egyáltalán nem volt túlzó, és kétsége sincs abban, hogy az az ár vissza fog térni. A mai eseményen többek között azt kérdeztük a bankvezértől, hogy mit tükröz a mostani, 10 ezer forintos részvényárfolyam, és mikor állhat újra 15 ezer forint felett a kurzus, Patai Mihálytól és Végh Richárdól pedig azt kérdeztük, hogy mikor nőhet fel vagy érkezhet a tőzsdére egy újabb blue chip méretű vállalat a BÉT-en.

Új sztori jön a magyar tőzsdére - Részvénykibocsátás visszavásárlási kötelezettséggel!

Csányi Sándor még május közepén, 9200 forintos részvényárfolyamnál azt nyilatkozta, hogy az OTP nyilvánvalóan annál sokkal többet ér, az év eleji, 15 ezres ár egyáltalán nem volt túlzó, és nincs kétsége abban, hogy ez az ár vissza fog térni.

A bankvezérnek most azt a kérdést tettük fel, hogy

a jelenlegi, 10 ezer forintos részvényárfolyam mit tükröz, és mikor állhat újra 15 ezer forint felett az OTP árfolyama.

Miről szól még a cikk?

  • Az európai bankok jelentős versenyhátrányban vannak az amerikaiakkal szemben.
  • A tranzakciós illeték is komoly versenyhátrányt okoz, például a Revoluttal vagy a Transfervise-zal szemben.
  • Az OTP részvénye jóval többet ér, mint amilyen a jelenlegi piaci értékeltsége.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés