Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a guru: komoly esés jöhet a tech szektorban

Portfolio
Will Hobbs, a Barclays befektetési igazgatója szerint a mostani környezetben hosszú lejáratú kötvényként viselkednek a nagy technológiai vállalatok részvényei, de ez a helyzet könnyen megváltozhat. A szakember szerint nem érdemes csak az elmúlt hónapok győztes részvényeiből felépíteni a portfóliónkat, korántsem kizárt egy komolyabb eladási hullám a technológiai szektorban.

Idén elképesztő szárnyaláson vannak túl a technológiai szektor vállalatainak részvényei, az alacsony kamatkörnyezet és a koronavírus-járvány is a tech-óriások malmára hajtották eddig a vizet. A Barclays befektetési igazgatója szerint azonban könnyen megváltozhat a helyzet - Will Hobbs a következőképpen vélekedik a jelenlegi befektetői környezetről: Számos példát láthattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés