Előfizetői tartalom

Egy új jelentés szerint is összejátszhatott a Huawei a kínai állammal

Portfolio
A brit védelmi bizottság friss jelentésében vizsgálta meg a kínai állam és a Huawei közötti kapcsolatokat, és arra jutottak, hogy meggyőző bizonyítékok szólnak az összejátszás mellett. Emiatt azt javasolták a kormányzatnak, hogy a korábban kitűzött 2027-es dátum helyett már 2025-ig távolítsák el a Huawei 5G technológiáját hálózatukból.

A védelmi bizottság tegnapi jelentésében nyilatkozta, hogy: A céggel kapcsolatos aggodalmainkat meggyőző bizonyítékok támasztják alá, amelyek alapján a Huawei összejátszik a Kínai Kommunista Párttal. Ezzel összhangban a bizottság, amely a Védelmi Minisztérium ügyeit és politikáját vizsgálja, azt tanácsolta, hogy: a kormányzat már 2025-ig távolítsa el a Huawei technológiáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés