Előfizetői tartalom

Ezek most a Wall Street sztárelemzőinek kedvenc részvényei

Portfolio
Nem könnyű feladat megtalálni a vonzó befektetési lehetőségeket a mostani piaci környezetben. A piac volatilitása az elkövetkezendő hetekben várhatóan megnő részben az amerikai elnökválasztás miatt, de az október alapvetően is híresen volatilis hónap. Ettől függetlenül továbbra is vannak olyan részvények amelyek várhatóan felüteljesítők lesznek, ezeket pedig segít megtalálni, ha megnézzük azoknak az elemzőknek az ajánlásait, akik bizonyítottan a Wall Street-i átlag felett teljesítenek. A következő listában olyan részvények szerepelnek, amelyek az elmúlt három hónapban csak, és kizárólag vételi ajánlásokat kaptak a sztárelemzőktől.

Amazon Nem kevesebb, mint 36 vételi ajánlást kapott az Amazon az elmúlt időszakban, tehát a Wall Street kifejezetten optimista a részvényre. A Bernstein elemzője, Mark Shmulik is felfelé módosította az ajánlását szeptember 22-én, a felminősítés előtt bevallotta, hogy korábban alulbecsülte, hogy mekkora ereje is rejlik az Amazonnak abban, hogy egymagában képest összefogni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés