Előfizetői tartalom

Jön az új iPhone, elsöprő hatású lesz!

Portfolio
Katy Huberty, a Morgan Stanley elemzője szerint az elmúlt évek várakozásai ellenére még mindig alábecsülik a befektetők az Apple új 5G-s telefonjainak a cég eredményeire gyakorolt várható pozitív hatását. Számításai szerint a 2021-re vonatkozó Wall Street-i konszenzus túl alacsony, mind az árazás, mind pedig az eladások számával kapcsolatban.

Ennek hatására meg is emelte 2 százalékkal az árbevétel és profit becsléseit is Katy Huberty, és: már 4,07 dolláros részvényenkénti eredménnyel számol, ami 20 centtel van a konszenzus felett, azaz 5 százalékkal magasabban. A várható jövő évi volumen pedig 220 millió iPhone lehet, a korábbi 218 millió becslés helyett. Ennek ellenére A célárfolyamon nem változtatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés