Előfizetői tartalom

Nagyot dobhat a kannabisz iparon Biden győzelme - Ezeket a részvényeket figyeld!

Portfolio
Kilőttek az amerikai tőzsdéken jegyzett kannabisz vállalatok részvényei a demokrata alelnökjelölt Kamala Harris kijelentésére – a politikus állítása szerint a Biden elnökség alatt országos szinten dekriminalizálnák a marihuána fogyasztást. A bennfentesek szerint ez az intézkedés új távlatokat nyithat meg a feltörekvő ágazat számára.

Komoly érvet hozott fel a demokrata Biden mellett az alelnökjelölt Kamala Harris a nemrég lezajlott elnökjelölti vita során: Biden győzelme esetén országos szinten dekriminalizálnák a marihuánát az Egyesült Államokban. Az eseményen azt is megemlítette Harris, hogy a demokrata győzelem esetén a marihuánával kapcsolatos törvénysértéseket visszamenőleg is törölnék a bűnügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés