Előfizetői tartalom

Növekedési és osztaléksztori a magyar tőzsdén, visszavásárlási kötelezettséggel

Portfolio
Hamarosan újabb részvénykibocsátásra kerül sor a magyar tőzsdén, az építőipari és mezőgazdasági gépek értékesítésével foglalkozó DM-KER bocsát ki részvényeket. Az IPO-val kapcsolatban tartottunk tegnap Befektetői Klubot, ahol Bátor Ferenc, a DM-KER igazgatósági elnöke, Vitkovics Péter, a DM-KER stratégiai tanácsadója, Virág Ferenc, a Random Capital tulajdonosa, Várszegi Sarolta, az EY partnere és Hajnal Tamás, a Széchenyi Alapok vezérigazgatói tanácsadója, és a DM-KER igazgatósági tagja beszélt a részvénykibocsátás részleteiről.

Az első előadásban Bátor Ferenc, a DM-KER igazgatóságának elnöke beszélt a vállalat tevékenységéről, a legfontosabb sarokszámokról, és elhelyezte a vállalatot az iparágon belül. A mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazásával foglalkozó vállalat értékesítése az elmúlt években folyamatosan bővült, tavaly már 515 gépet adtak el. Éves szinten 6 ezer partner...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés