FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Trump hirtelen gyógyulása egyszeri eset, nem bizonyíték arra, hogy hatásos az elnöknek adott gyógyszer

Portfolio
Donald Trump „gyógyírnak” nevezte a koronavírus-fertőzés kezelése során kapott ellenszert, amit a Regeneron Pharmaceuticals gyártott.  Leonard Schleifer, a vállalat vezérigazgatója szerint azonban „egyszeri eset” volt az elnöké, a kezelés további teszteléseket igényel, mielőtt teljes képet kapnak a hatékonyságról. Ha valóban hatékonynak bizonyul az ellenszer, akkor az egész iparág segítsége kelleni fog a gyártáshoz.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Regeneron egy gyógyszerkészítménye segített az amerikai elnöknek kigyógyulni a fertőzésből, ezt követően azt ígérte Trump egy Twitter videóban, hogy az idősek számára ingyenessé teszi a koronavírus ellen hatékonynak bizonyult gyógyszert. A CBS News-nak adott interjúja során azonban Leonard Schleifer, a Regeneron vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés