Előfizetői tartalom

Jobb lett a zárás Amerikában, mint ahogy az elején kinézett

Portfolio
Csúnya esést láttunk csütörtökön az európai tőzsdéken, a hangulatra a koronavírus terjedése miatti aggodalmak nyomták rá a bélyegüket, hiszen a járvány terjedése miatt egyre több országban vezetnek be korlátozó intézkedéseket, Franciaországban például szerdán ismét kihirdették az egészségügyi rendkívüli állapotot. Az amerikai tőzsdék is lefelé vették az irányt csütörtökön, a kedvezőtlen nemzetközi hangulat mellett az újabb fiskális csomaggal kapcsolatos bizonytalanság, és a vegyes gyorsjelentések aggasztják a piaci szereplőket. A kereskedés vége felé sikerült valamennyit ledolgozni a nap közbeni lefordulásból.

2020. október 15. 22:01 Megosztás Jobb lett a vége, mint ahogy az elején kinézett Bár nem sikerült egyik tőzsdeindexnek sem pluszban zárnia, sikerült ledolgozni a napközbeni lefordulást nap végére. A Dow végül 0,07%-os, a Nasdaq 0,47%-os, az S&P...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés