Előfizetői tartalom

Dönti a rekordokat a Zoom, már az elemzők is egyre optimistábbak

Portfolio
A Zoom kommunikációs platform árfolyama rekordot döntött a tegnapi kereskedés során, az emelkedés hátterében az állhat, hogy tegnap ért véget a vállalat évente megrendezésre kerülő, két napos Zoomtopia nevű rendezvénye, ami után több elemző is megemelte a célárat a vállalatra. A Zoom eseményén többek között szó volt a platform terveiről valamint a munkavégzés és az oktatás jövőjéről. Ma is jól indult a nap a papír számára, újabb csúcson van jelenleg az árfolyam.

Mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Zoom kommunikációs platform is az idei év legnagyobb nyertesei között van, a vállalat szerepel a legalább 1 milliárd dollár piaci kapitalizációval rendelkező, és legalább 500 százalékos árfolyamnyereséget elért vállalatok listáján. Ez tulajdonképpen nem olyan meglepő, a járványhelyzet miatt ugyanis alaposan eltolódtak a súlyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés