wall street
Üzlet

Felpörög a héten a gyorsjelentési szezon

Portfolio
A héten beindult a vállalati gyorsjelentési szezon, már Európából is érkeznek fontos beszámolók, de a tengerentúlról valódi adatdömpingre van kilátás, jelent többek között a Tesla és az Intel is.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
  • A hétfő még egészen szellős volt beszámolók szempontjából, ekkor tette közzé legfrissebb számait az IBM és a Halliburton is.
  • A kedd ezzel szemben már jóval zsúfoltabb, jelentett Európából a UBS, a tengerentúli cégek közül pedig többek között a Texas Instruments, a Philip Morris, és a P&G számait ismerjük meg.
  • Szerdán több idei sztár kerül a reflektorfénybe, a Tesla, a Netflix és a Chipotle is publikálja a negyedéves beszámolóját.
  • Csütörtökön Európában az STMicroelectronics legfrissebb számait ismerjük meg, Amerikában pedig jelent többek között az Intel, a Coca-Cola és az AT&T.
  • Bár a péntek itthon az 56-os forradalom évfordulója miatt ünnepnap, azért erre a napra is jut még néhány beszámoló, Európából jelent a Daimler, amely az előzetes számok alapján a várakozásokat meghaladó negyedévet zárhatott, a tengerentúlról pedig az American Express zárja a sort.

Címlapkép: Noam Galai/Getty Images

karácsony utca boltok tömeg
pif2020
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
ilánó koronoavírus