Előfizetői tartalom

Pluszos zárás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A keddi kereskedés folyamán a befektetői légkört leginkább az újabb amerikai gazdaságélénkítő csomaggal kapcsolatos várakozások határozták meg. Európában a mérsékelten eső nyitást követően felfelé kapaszkodtak az indexek, a koradélutáni órákra azonban alábbhagyott a lendület, több ország börzéje is átfordult, eredménytelenül kereste az irányt Európa. Az Egyesült Államokban kifejezetten pozitív hangulatban indult kedden a kereskedés, napközben 1 százalékos pluszban is jártak az irányadó indexek, végül a napot fél százalék körüli pluszokkal fejezték be.

2020. október 20. 22:10 Megosztás 100 pont feletti erősödéssel zárt a Dow Mérséklődtek a pluszok az amerikai tőzsdéken a zárásra, de így is több mint 100 pontos erősödéssel zárta a Dow index a keddi kereskedést, 0,4 százalékot emelkedett. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés