Előfizetői tartalom

Robog a gyorsjelentési szezon, ezek a Wall Street-i elemzők kedvenc részvényei

Portfolio
Már javában zajlik a gyorsjelentési szezon és sorra jönnek a nagyvállatok negyedéves számai, és hamarosan jön az amerikai elnökválasztás is, ami növeli a piaci bizonytalanságot. A legjobbnak tartott elemzők főleg a technológiai vállalatokat kedvelik most, de jutott hely az egészségügynek és az autóiparnak is a TipRanks elemzői előrejelzéssel foglalkozó oldal adatai alapján.

Az elemzői előrejelzésekkel foglalkozó TipRanks az elmúlt egy évben legmagasabb sikerrátával és hozammal rendelkező részvényelemzők mostani kedvenc ajánlásait gyűjtötte össze. Microsoft: az RBC Capital elemzője, Alex Zukin nem régen erősítette meg vételi ajánlását a cégre és emelte a célárfolyamot 230 dollárról 250 dollárra. Nyilatkozata szerint: A Microsoft partnereinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés