Előfizetői tartalom

Nagyot megy idén egy robot portfóliómenedzser, mutatjuk mibe fektetett be

Portfolio
A teljesen mesterséges intelligencia alapokon nyugvó és aktívan kereskedő AI Powered Equity ETF robot portfóliómenedzsere több, mint 6 ezer vállalatot néz át naponta, és több millió adatpontot elemez. A tőzsdén kereskedett alap árfolyamának emelkedése idén kétszer akkora, mint az S&P 500-é, és főleg az egészségügyi és technológiai részvényekre fogad.

A befektetési alapot még 2017-ben indították útnak, amelyet az EquBot amerikai mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalat fejlesztett ki. Az elkészített gépi tanulást és természetes nyelvek feldolgozását (NLP) használó algoritmusok egész nap futnak szüntelenül az IBM Watson nevű platformján. A robot menedzser naponta több, mint 6000 nyilvánosan kereskedett vállalatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés