mark zuckerberg
Üzlet

Elindul a Facebook társkeresője Európában is

Portfolio
Elindítja társkereső szolgáltatását a Facebook Európában is, az eredetileg tervezett februári időpont helyett több mint fél éves késéssel.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

32 európai országban (köztük Magyarországon) indul el a Facebook Dating – jelentette be az amerikai közösségi média óriás szerdán. Eredetileg februárban indult volna a Facebook társkereső szolgáltatása Európában, de szabályozói aggodalmak miatt késlekedett.

Az ír adatvédelmi biztos (DPC), amely az EU-ban az olyan technológiai óriások szabályozását végzi, mint a Facebook, azt sérelmezte, hogy csak február 3-án értesítették a szolgáltatás indulásáról, nagyon rövid idővel a tervezett február 13-i indulás előtt. Ráadásul nem kapott dokumentációt adatvédelmi hatásvizsgálatokról vagy a Facebook által végrehajtott döntéshozatali folyamatokról.

A Facebook alkalmazásán belül elérhető társkereső az Egyesült Államokban tavaly szeptemberben indult el, jelenleg 20 országban érhető el. A termékmenedzser szerint az a Facebook-felhasználó, aki létrehoz egy társkereső profilt, bármikor törölheti anélkül, hogy meg kellene szüntetnie a Facebook-regisztrációját. A keresztnevet és a születési idő adatát a Facebook-profilról szerzi az alkalmazás, külön nem szerkeszthető, de a vezetéknevet nem kötelező megadni, a további adatok megosztásáról pedig a felhasználó rendelkezik.

A Facebook árfolyama több mint 4 százalékot ugrott a tegnapi kereskedésben, így idén már 35 százalékos pluszban van a papír.

facebookarfolymaaaaa

(Reuters)

Címlapkép: Shutterstock

új lakások lakópark
cimlap
GettyImages-1211246429 (1)
GettyImages-141994966
korona_vilag
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

GettyImages-1211246429 (1)