gyogyszerek
Üzlet

Koronavírus: szájon át szedhető gyógyszert fejleszt a Roche

Portfolio
Szájon át beszedhető covid-gyógyszert fejleszt a Roche és az Atea Pharmaceuticals – jelentette be a két vállalat a Reuters tudósítása szerint.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Közösen fejleszt terápiás készítményt a koronavírus ellen a Roche Holdings és az Atea Pharmaceuticals. A többi fejlesztés alatt álló gyógyszerhez és a már alkalmazott készítményekhez képest (mint amilyen például a remdesivir) a nagy különbség az, hogy

az AT-527 névre hallgató antivirális szer szájon át beszedhető lesz.

Jelenleg a fázis 2 klinikai tesztek zajlanak a Roche és az Atea közös gyógyszerével.

Ha megkapja az engedélyeket a készítmény, abban az esetben a bostoni Atea felel majd az értékesítésért az Egyesült Államokban, a Roche pedig a globális gyártásért és az amerikai piacokon kívüli terjesztésért. Az Atea egy 350 millió dolláros kifizetést kap előre készpénzben (upfront payment), a továbbiakra pedig mérföldkő-kifizetéseket határoztak meg.

rocheholding
A Roche Holding árfolyamának alakulása

Címlapkép: Getty Images

karácsony utca boltok tömeg
pif2020
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
ilánó koronoavírus