SZG_9552
Üzlet

Nagytulajdonos lett az OTP Alapkezelő a Cybergben

Portfolio
Az OTP Alapkezelő két befektetési alapján keresztül már 5 százalék feletti tulajdonjoggal rendelkezik a Cybergben, így bejelentési kötelezettsége keletkezett.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Az OTP Alapkezelő így már jelenleg a részvények 5,1 százalékát birtokolja, vagyis 163 483 darab részvényt, amelyet két alapján keresztül tulajdonol:

  • Az OTP Klímaváltozás 130/30 Részvény Alap a szavazati jogok 1,92 százalékát birtokolja, vagyis 61 483 darab részvényt, míg
  • az OTP Abszolút Hozam Nyíltvégű Származtatott Alap a szavazati jogok 3,18 százalékával rendelkezik, azaz 102 000 darab részvénnyel.

A tranzakciót megelőzően az OTP Alapkezelő összesen a szavazati jogok 4,91 százalékával rendelkezett, ami 157 313 darab részvényt jelent.

A társaság nagytulajdonosai közé tartozik még a 2020 április végén közzétett éves jelentés alapján (2020.04.20-i állapot szerint) még az Inverse Capital Partners (33,69 százalék), az Inbetwien Capital (29,69 százalék) és a Finoallafine (6,22 százalék).

A Cyberg árfolyama ma stagnál, idén már azonban 31,4 százalékot esett.

cyberg

(BÉT)

Címlapkép: Budapesti Értéktőzsde

europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
covid kórház koronavírus járvány
bika spx csucs
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

vonatvasutmagyarshutter-20170719