Előfizetői tartalom

Öt részvény, amivel meg lehet játszani a hamarosan teljes erővel lecsapó 5G-őrületet

Portfolio
Bár a koronavírus-járvány nem segítette az 5G hálózatfejlesztéseket sem az elmúlt hónapokban, ami késik, nem múlik, előbb-utóbb lendületet vesz majd a folyamat, ez pedig kedvez a hálózati eszközöket gyártó cégeknek. Ha pedig a Huawei-t több országban kitiltják az 5G-hálózatokból, az kedvez az európai és amerikai cégeknek, sőt, kisebb vállalatok is profitálhatnak belőle. A Buffalo Small Cap Fund alapkezelője 5 kispapírt nevezett meg, amelyek hasznot húzhatnak az 5G terjedéséből és amelyek emiatt érdekesek lehetnek most a befektetőknek.

Az alábbiakban áttekintjük, hogy mivel foglalkozik ez az öt cég, mi a sztori a papírokban, milyenek a növekedési kilátásaik és hogy milyen véleménnyel vannak a részvényeikről az elemzők. Adtran Az amerikai vállalat hálózati és kommunikációs eszközöket gyárt. Két divízióra osztja tevékenységét, az egyik a hálózati megoldások, ami hardver-és szoftvertermékeket kínál...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái