bét
Üzlet

Részvénykibocsátás a magyar tőzsdén visszavásárlási kötelezettséggel - Új információk érkeztek

Portfolio
A nyilvános részvényjegyzéséhez szükséges tájékoztató jóváhagyása iránti eljárás még folyamatban van, ezért a DM-KER részvények jegyzési időszaka módosul.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A DM-KER tervezett nyilvános részvényjegyzéséhez szükséges tájékoztató jóváhagyása iránti eljárás még folyamatban van, ezért a vállalat igazgatósága által korábban meghatározott jegyzési időszak módosul.

A részvényjegyzéshez kapcsolódó pontos időpontokat, miután azokat az igazgatóság meghatározta, a társaság közzéteszi, valamint a felügyeleti jóváhagyást követően a részvényjegyzés részleteit tartalmazó tájékoztatót közzétételi felületein elérhetővé teszi.

Nemrég befektetői klubot tartott a Portfolio a témában, az eseményen Bátor Ferenc, a DM-KER igazgatósági elnöke, Vitkovics Péter, a DM-KER stratégiai tanácsadója, Virág Ferenc, a Random Capital tulajdonosa, Várszegi Sarolta, az EY partnere és Hajnal Tamás, a Széchenyi Alapok vezérigazgatói tanácsadója, és a DM-KER igazgatósági tagja beszélt a részvénykibocsátás részleteiről. 

(BÉT)

gas
szerbia
eu vétó magyar vétó jogállamiság
boris johnson brexit no deal
merkely bela koronavirus jarvany
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

jakabferenc