tőzsde, grafikon, elemzés
Üzlet

Mi jöhet ősszel a hazai és európai részvénypiacon? - online előadás MA

Portfolio
Az őszkezdet szokás szerint gyengébb tőzsdei teljesítményt hozott a nemzetközi tőzsdéken, az erősödő koronavírus félelmek, valamint az amerikai elnökválasztás finise miatti kockázatok kerültek előtérbe. A bizonytalanság pedig nem kedvez az árfolyamoknak, így ennek is köszönhetően közel két hete lefelé araszolgatnak a tőzsdék. Hogy meddig tarthat még ez a kockázatkerülő hangulat, milyen részvényeket érdemes figyelőlistára venni a hazai, illetve az európai börzéken? Ebben segít a Portfolio Trader elemző, ötletelő élő online webináriuma.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A szeptemberi tőzsdei korrekció után az október emelkedést hozott, de jó eséllyel nem egyirányú utcába futottak bele az árfolyamok, hanem a sűrű változékonyság lehet inkább a jellemző a november eleji elnökválasztásokig. Ez a tőzsdei hangulat jobbára a rövidebb távú kereskedők terepe, mivel gyorsabb döntéseket igényel. Persze a változékony hangulatban benne van egy jelentősebb korrekció valószínűsége is, ott pedig a hosszabb távú játékosoknak csillan fel a lehetőség a bevásárlásra. Egy biztos, az európai piacon sok jó, de alulértékelt célpontot lehet találni.   

De a kisbefektetők a hazai börze kapcsán is ki vannak már éhezve valami fenntarthatóbb emelkedésre azok után, hogy ezidáig inkább a gyengeség és az alulteljesítés jellemezte az itthoni tőzsdei teljesítményt. Felfokozott várakozások vannak mind az Otp, mind a Mol kapcsán, hogy vajon mikor tudnak újra megindulni, de szintén sokan várják már, hogy felpezsegjen az élet a különféle közepes kapitalizációjú slágerrészvények mezején is.  

De ha nem csak hosszú távú folyamatok érdekelnek, hanem az is, hogy menet közben a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból hogyan tudsz nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak magyar és európai részvény témában.

Az előadás tematikája:

  • DAX és fontosabb európai tőzsdeindexek elemzése  
  • Magyar blue chip és kisebb részvények elemzése, ötletelés
  • A meghatározó német és egyéb európai részvénysztorik 
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. október 27. 18:00 - 18:40

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

lélegeztetőgép
emanuel macron
panik (2)
Jeffrey Gundlach
palotai dániel
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavírus arantén maszk