bét
Üzlet

A magyar tőzsdét is alaposan elkalapálták - Egyre közelebb a pánikmélypontok

Portfolio
Alaposan elromlott ma a nemzetközi befektetői hangulat, a világ vezető részvénypiacan nagy esés zajlott, nem maradt ki ebből a magyar tőzsde sem, a fontosabb részvények némelyikénél már nagyon közel vannak a márciusi mélypontok.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A BUX 2,7 százalékkal került lejjebb, egy havi mélypontra esett.

bux

A blue chipek közül mind esett, a sort a Richter vezette 3,1 százalékos eséssel, ezzel az árfolyam július vége óta nem látott szintre esett vissza.

richter

Az OTP árfolyama 3 százalékkal került lejjebb.

otp

A Mol árfolyama 2,4 százalékot esett, ennél lejjebb a koronavírus-járvány első hullámakor, a márciusi zuhanás után állt.

mol

A Magyar Telekom ma relatíve defenzíven viselkedett, az árfolyam csupán 0,2 százalékot esett, igaz, az elmúlt napokban már alaposan megütötték a Telekomot, amelynek az árfolyama gyakorlatilag a március végi mélypont szintjére esett.

telekom
bull
A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
bull