Na erre kérjen kamatcsökkentést Donald Trump!
Üzlet

Amerikai elnökválasztás: hackerek foglalták el Trump kampányoldalát

Portfolio
Hackerek támadták meg Donald Trump elnök választási kampányoldalát; 30 percig átvették a felület felett az uralmat és Monerót próbáltak gyűjteni – írja a New York Times.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Az oldalt teljesen átalakították a támadás elkövetői, többek közt olyanokat írtak ki rá, hogy megszerezték Trump legtitkosabb beszélgetéseit és bizonyítékuk van arról, hogy Trump hozzájárult a koronavírus elterjesztéséhez és hogy külföldi segítséget kértek a 2020-as választások manipulálásához.

Kijelentésükre semmilyen bizonyítékot nem töltöttek az oldalra a hackerek. Inkább azt kérték az oldalra látogatóktól, hogy küldjenek nekik Monerót (ez egy bitcoinnál lényegesen jobban titkosított kriptodeviza) azért, hogy közzétegyék vagy ne tegyék közzé a bizonyítékaikat.

Egyelőre nem tudni, ki követte el a támadást, érzékeny adatokat pedig nem szereztek meg. A támadás klasszikus kriptodeviza-tarhálós támadásnak tűnik, nem túl valószínű, hogy a hackereknek bármilyen érzékeny információ a birtokukban van Trumpékra nézve. Az sem túl valószínű, hogy állami szereplő követte el a támadást, hiszen a választásokba beavatkozó külföldi hatalmak általában inkább a demokrata-republikánus ellentétet igyekeznek szítani álhírekkel, fenyegetésekkel annak érdekében, hogy destabilizálják Amerikát. Irán már ilyen módon beavatkozott a választásokba:

Címlapkép: Shutterstock

magyar lemgyel veto unios koltsegvetes jogallamisag budapest targyalas 201126
trader
GettyImages-1191984095
repulomaszkcovid
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
bét