Előfizetői tartalom

Koronavírus: több európai ország ma dönthet az újabb szigorításokról

Portfolio
Lassan eléri a 44 millió főt a regisztrált koronavírusos esetek száma, a járvány kezdete óta globálisan 43,9 millióra nőtt ez az érték, míg 1,166 millió koronavírus-fertőzött hunyt el. A gyógyultak száma a tegnapi 29,2 millióról szerda reggelre 29,7 millióra nőtt - derül ki a John Hopkins University legfrissebb adataiból. Magyarországon újabb 2291 állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és elhunyt 43 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1578 főre emelkedett. Európában sorra jelentik be az újabb korlátozásokat, ma éjféltől Csehországban kijárási korlátozás lépett életbe, Németországban a boltok, éttermek és szabadidős intézmények bezárását tervezik, Franciaországban pedig még ma nyilatkozik a korányfő az újabb lépésről, ami akár a teljes ország lezárása is lehet. A járvánnyal kapcsolatos híreink percről percre.

2020. október 28. 21:39 Megosztás Ismét általános karantén jön Franciaországban Franciaországban péntektől ismét általános karantén lép életbe a koronavírus-járvány erősödő terjedésének megfékezésére: lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés