bet
Üzlet

Több milliárd forintos megrendelést nyert el a Mészáros és Mészáros Kft.

Portfolio
Több mint 4 milliárd forintos megrendelést nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a "Komárom városi ivóvízellátásának bővítése" projekt keretében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Mészáros és Mészáros Kft., mint az M-E 2020 Konzorcium vezetője az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. taggal elnyerte az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. által kiírt „Komárom városi ivóvízellátásának bővítése” projektet – tette közzé az Opus.

Az ajánlat értéke nettó 4,412 milliárd forint.

Az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. idén már két komáromi projektet is bejelentett, egyet májusban, egyet pedig júniusban, összesen közel 6,9 milliárd forint értékben.

opuska

Az Opus árfolyama ma 2,5 százalékot esett, míg idén 42 százalékos mínuszban van.

opus

Címlapkép: Budapesti Értéktőzsde

orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bécs