SZG_9534
Üzlet

Újabb 20 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet a Növekedési Kötvényprogramban

Portfolio
A Market Építő mai közleménye szerint a tavaly októberben az NKP keretében kibocsátott 20 milliárd forint után ismét hasonló összegben bocsátana ki kötvényeket.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A társaság tavaly október 22-én bocsátott ki 20 milliárd forint értékben kötvényeket, amit a BÉT XBond piacára vezetett be. Most pedig hasonló összeget, azaz 20 milliárd forint névértékű kötvényt bocsátana ki ismét a Market Építő az Növekedési Kötvényprogram keretében. 

A Scope Ratings még szeptember elején minősítette újra a társaságot, ahol a BB- hitelminősítői besorolás megmaradt, ugyanakkor a kilátást stabilról negatívra változtatta. A kötvények besorolása pedig BB-, ami egy fokozattal rosszabb a korábbi BB minősítésnél. A mostani kibocsátás pedig nem változtat ezen a Scope közleménye szerint. 

scopetábla2

(BÉT)

Címlapkép: Budapesti Értéktőzsde

pozsonyiéjszaka
GettyImages-1154601854(1)
munkanélküliség
falu házak
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
volkswagen