Előfizetői tartalom

Hasítanak a tech papírok, emelkednek az amerikai tőzsdék

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek a tegnapi nagyobb esés után ma emelkedéssel nyitottak, ebben szerepet játszik a heti új segélykérelmek kedvező alakulása, március óta nem volt ilyen alacsony a számuk. Másrészt a harmadik negyedéves GDP adatok is pozitív meglepetést okoztak, évesített alapon 33,1 százalékkal nőtt az amerikai gazdaság. A jobb tengerentúli hangulat pedig kissé feljebb húzta az európai részvényindexeket is, de a koronavírus-járvány súlyosbodása továbbra is rányomja a bélyegét a tőzsdei teljesítményekre.

2020. október 29. 22:16 Megosztás Nyerőben zárt Amerika A hét első felének esését részben kompenzálni tudta a mai kereskedésben a részvénypiac. A koronavírus-járvány második hullámának egyre borúsabb kilátásait egy időre feledtették a viszonylag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés