Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb számok arról, hogy mit tett a járvány a tech óriásokkal (2.)

Portfolio
Egyszerre zúdult a befektetőkre csütörtökön, a zárás utáni kereskedésben a legnagyobb technológiai cégek harmadik negyedéves gyorsjelentése, az Alphabet, az Apple, az Amazon, a Facebook és a Twitter is publikálta negyedéves számait. Míg a Google anyavállalata, az Alphabet árfolyama szárnyalt az eredményeket követően, az Apple esett, a Twitter pedig valósággal zuhant. Ezekre a cégekre azért is kiemelten figyelnek a befektetők, mivel idén, a koronavírus-válság közepette a tőzsdei rali elsődleges hajtóerejét jelentették.

A technológiai óriások negyedéves számai vegyes képet mutatnak. A Facebook, az Alphabet és az Amazon gyorsjelentése inkább pozitív képet festett, ami azt jelzi (főleg h a Microsoft pár nappal korábbi gyorsjelentését is figyelembe vesszük), hogy a legnagyobb amerikai vállalatoknak a koronavírus alatt is sikerült bővülni és felülteljesítették a kisebb versenytársakat, ahogy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái