bet
Üzlet

Közgyűlést tartott a Delta Technologies

Portfolio
Megtartotta éves rendes közgyűlését a Delta Technologies, ahol elfogadták a társaság előző évi pénzügyi beszámolóját. A társaság igazgatósága is kiegészült Vidra Lászlóval, a tőzsdei cég 100 százalékos tulajdonában álló vállalat, a Delta Systems Kft. ügyvezetőjével.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A mai napon megtartotta éves rendes közgyűlését a Delta Technologies, a tőzsdén jegyzett informatikai vállalat közgyűlését egy korábbi, az eltolt üzleti év bevezetéséről szóló döntés miatt tartották meg ősszel.

A közgyűlés elfogadta a 2020. évi pénzügyi beszámolót. Csatlakozott továbbá a társaság igazgatóságához Vidra László, aki egyben a Delta Technologies 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. ügyvezetőjeként is tevékenykedik. Vidra László korábban a CHS Magyarország Kft. ügyvezetőjeként dolgozott.

A közgyűlés ezek mellett megerősítette a társaság javadalmazási politikájáról szóló, tavasszal, az igazgatóság által közgyűlési hatáskörben meghozott döntést is. A szavazások során továbbá jóváhagyták az igazgatóság saját részvény vásárlásra vonatkozó felhatalmazását is.

A Delta Technologies árfolyama ma 4 százalékkal került lejjebb, míg idén 52,8 százalékos mínuszban van.

delta

(BÉT)

Címlapkép: Budapesti Értéktőzsde

mol bubi
pfizer
gázvezeték
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

mol bubi