bét
Üzlet

Részben részvényekkel fizetett a 4iG az INNObyte-ért

Portfolio
Az INNObyte eladói részére a vételár részbeni teljesítéseként 1 114 650 darab törzsrészvényt ruházott át a 4iG.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
  • Szeptemberben jelezte a 4iG, hogy felvásárlással fog bővülni, melynek célja a fejlesztési erőforrások és a kompetencia bővítése. Az adásvételi megállapodást a felek kölcsönös szándéka szerint október közepéig akarták megkötni, melynek keretében a 4iG 70 százalékos, többségi irányító tulajdont szerez az INNObyte Zrt-ben.
  • A 4iG korábbi tájékoztatása szerint a műszaki, pénzügyi és jogi átvilágítást követően a végleges részvény adásvételi szerződés aláírása megtörtént az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére október 14-én.
  • A tranzakció a GVH versenyfelügyeleti eljárását követően a hét elején lezárult.
  • Most bejelentette a 4iG, hogy az INNObyte eladói részére a vételár részbeni teljesítéseként 1 114 650 darab törzsrészvényt ruházott át. (a részvénycsomag jelenlegi piaci értéke 584 millió forint). A tranzakciót követően a 4iG tulajdonában lévő saját részvények állománya 1 923 894 darabra változott, a saját részvény állomány 2,05%.

A 4iG árfolyama ma 1,7 százalékot emelkedett, idén 21 százalékot esett.

444aa
orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bécs