aldi
Üzlet

Megnyílt a világ legnagyobb Aldija - Új dizájnt kapott az XXL-üzlet

Portfolio
A vállalat központjától nem messze, a németországi Mülheimban nyitotta meg legújabb presztízs projektjét, a világ legnagyobb Aldi-üzletét a német diszkontlánc.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
  • A legújabb üzlet 2 ezer négyzetméter alapterületű, közel kétszer akkora, mint az átlagos Aldik.
  • A szortimentben nincs nagy különbség az XXL-formátumú üzlet és a hagyományos méretű boltok között, közel 1 700 árucikk van a polcokon.
  • A különbség csak annyi, hogy itt az Aldi jóval több árut tud kipakolni a polcokra, és a vevőknek is több hely áll rendelkezésére a vásárláshoz.
  • Az áruk kihelyezése viszont más sorrendben történik, mint a hagyományos üzletekben, itt a bejárathoz közel először a zöldség és gyümölcs részleg található, majd a hús és hal, az üzlet hátsó részében pedig az italok, a tejtermékek.
  • A hűtősor, amiben többek között tej, sajt és felvágottak találhatók, 70 méter hosszú.
  • Az üzletben található egy fűszernövényes kiskert, amiben 6 különböző növényt termesztenek.
  • Az üzletben 7 hosszú folyosón keresztül lehet elérni a polcokon sorakozó árukat, a polcok hossza 60 méter.
aldi
Fotó: Aldi
  • Az árakat már nem papírcetlikre, hanem digitális táblákra írják ki.
  • Az XXL-üzletben 7 pénztár van.
aldi
Fotó: Aldi

Címlapkép: Aldi

karácsony utca boltok tömeg
pif2020
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
ilánó koronoavírus