tőzsde, dollár, árfolyam
Üzlet

Átrendezte az ősz a dollár és a forint piacát. Mi lesz a folytatás? - online előadás MA

Portfolio
A tőzsdei korrekció újra aktiválta az ilyenkor megszokott mozgásokat: erősödött a dollár, gyengült a forint, és az olaj piacán is a lefelé tartó árfolyamok érvényesültek. Ráadásul előttünk van még az amerikai elnökválasztás, amelynek bármilyen kimenetele is lesz, vélhetően nagyobb ingadozást hozhat az árfolyamokban. Ebből kifolyólag érdemes megnézni, hogy milyen forgatókönyvek mentén érdemes gondolkodni, valamint milyen jó beszállási pontokat lehet találni? Ha érdekel egy elemzéssel, ötletekkel teli előadás, akkor a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma neked szól.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Kétségtelen tény, hogy egyelőre a tőzsdék mozgása illeszkedik az ősszel megszokott gyengébb szezonális teljesítmények közé, de emellett a koronavírus-járvány elharapódzása miatti újabb korlátozások, lezárások sem segítik a hangulatot. És ahogy lenni szokott, kockázatkerülő hangulatban a dollár még mindig jól tud teljesíteni, habár az idei válságra adott monetáris és fiskális lépések hatására az az egyöntetű vélemény alakult ki a piacon, hogy további tartós dollárgyengülés, illetve jóval magasabb arany, ezüst, valamint úgy általában árupiaci árfolyamok jöhetnek az előttünk álló években, mert a meghozott intézkedésekből nagyon nehéz lesz visszavonulót fújni. De akkor mégis meddig erősödhet a dollár, hová eshet az olaj árfolyama, és mi lesz a nemesfémekkel? Nyilván az időtávok és a várakozások mindenkinél eltérőek, de szerencsére jóval aktívabbá vált a tőzsdének ez a része a korábbi évek alacsony volatilitása után.

Ha érdekel a deviza- és árupiacok mozgása, és nem nem csak a hosszú távú folyamatok akarod érteni, de menet közben a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokat is szeretnéd meglovagolni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak deviza- és árupiaci témában.

Az előadás tematikája:

  • A legfontosabb devizapárok elemzése, ötletelés 
  • Az EURHUF és USDHUF aktualitásai
  • Olaj, arany, ezüst, földgáz, stb. elemzése, beszállási pontok azonosítása
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. november 02. 18:00 - 18:30

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

mol bubi
pfizer
gázvezeték
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

mol bubi