Előfizetői tartalom

Átrendezte az ősz a dollár és a forint piacát. Mi lesz a folytatás? - online előadás MA

Portfolio
A tőzsdei korrekció újra aktiválta az ilyenkor megszokott mozgásokat: erősödött a dollár, gyengült a forint, és az olaj piacán is a lefelé tartó árfolyamok érvényesültek. Ráadásul előttünk van még az amerikai elnökválasztás, amelynek bármilyen kimenetele is lesz, vélhetően nagyobb ingadozást hozhat az árfolyamokban. Ebből kifolyólag érdemes megnézni, hogy milyen forgatókönyvek mentén érdemes gondolkodni, valamint milyen jó beszállási pontokat lehet találni? Ha érdekel egy elemzéssel, ötletekkel teli előadás, akkor a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma neked szól.

Kétségtelen tény, hogy egyelőre a tőzsdék mozgása illeszkedik az ősszel megszokott gyengébb szezonális teljesítmények közé, de emellett a koronavírus-járvány elharapódzása miatti újabb korlátozások, lezárások sem segítik a hangulatot. És ahogy lenni szokott, kockázatkerülő hangulatban a dollár még mindig jól tud teljesíteni, habár az idei válságra adott monetáris...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái