Előfizetői tartalom

Jim Rogers: Legalább 78 éve nem látott zuhanás jöhet a tőzsdéken

Portfolio
Jim Rogers, nem csak korszakunk egyik legsikeresebb befektetője, hanem lelkes történész is. A Soros György féle Quantum Fund 78 éves társalapítója újra megismételte azt a véleményét, hogy a központi bankok óriási pénznyomtatása mesterségesen tartja magasban a piacok árait, mely végül az 1929-33-as világgazdasági válsághoz hasonló összeomláshoz vezethet.

Rogers szerint a világ soha nem látott adóssághegyen ül, amelynek kezelése egyre több központi beavatkozást igényel. Ha kinéz az ablakon, mindenhol nyomdákat fog látni....Tudjuk, mi történt a történelem összes többi országával, amelyek mélyen eladósodtak… nem lett szép a vége. - magyarázta Rogers a Peak Prosperity blognak adott interjújában. Ebben a helyzetben Rogers...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés