tőzsde, grafikon, elemzés
Üzlet

Mit hozhat a november a hazai és európai részvénypiacon? - online előadás MA

Portfolio
Az őszkezdet szokás szerint gyengébb tőzsdei teljesítményt hozott a nemzetközi tőzsdéken, az erősödő koronavírus félelmek, valamint az amerikai elnökválasztás finise miatti kockázatok kerültek előtérbe. A bizonytalanság pedig nem kedvez az árfolyamoknak, így ennek is köszönhetően október közepe óta inkább lefelé tartottak az árfolyamok. Hogy meddig tarthat még ez a kockázatkerülő hangulat, milyen részvényeket érdemes figyelőlistára venni a hazai, illetve az európai börzéken? Ebben segít a Portfolio Trader elemző, ötletelő élő online webináriuma.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A szezonális hatások újra jól működtek a tőzsdéken, a tavasztól látott, szinte megállás nélküli emelkedés után megnőtt a volatilitás, és már nem csak egyirányú utcában mozognak az árfolyamok. Az amerikai elnökválasztás ugyan még kicsit felkavarhatja a hangulatot, de ha őszinték vagyunk magunkkal, tudhatjuk, a Wall Street mindkét elnökjelöltben megtalálja a pozitívumot, a jegybanki környezet pedig amúgy is nagyon támogató. Habár az elmúlt hetekben látott tőzsdei mozgások jobbára a rövidebb távú kereskedők terepe, ebben a változékony hangulatban benne van egy jelentősebb korrekció lehetősége is, ott pedig a hosszabb távú játékosoknak csillan fel a lehetőség a bevásárlásra. Egy biztos, az európai piacon sok jó, de alulértékelt célpontot lehet találni.   

De a kisbefektetők a hazai börze kapcsán is ki vannak már éhezve valami fenntarthatóbb emelkedésre azok után, hogy ezidáig inkább a gyengeség és az alulteljesítés jellemezte az itthoni tőzsdei teljesítményt. Felfokozott várakozások vannak mind az Otp, mind a Mol kapcsán, hogy vajon mikor tudnak újra megindulni, de szintén sokan várják már, hogy felpezsegjen az élet a különféle közepes kapitalizációjú slágerrészvények mezején is.  

De ha nem csak hosszú távú folyamatok érdekelnek, hanem az is, hogy menet közben a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból hogyan tudsz nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak magyar és európai részvény témában.

Az előadás tematikája:

  • DAX és fontosabb európai tőzsdeindexek elemzése  
  • Magyar blue chip és kisebb részvények elemzése, ötletelés
  • A meghatározó német és egyéb európai részvénysztorik 
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. november 03. 18:00 - 18:40

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját