bux
Üzlet

A magyar tőzsde egész jól megúszta a mai nyitást

Portfolio
Az amerikai elnökválasztásra szegeződik minden befektető szeme, komoly kilengések vannak a piacokon, a volatilitás várhatóan nem fog egyhamar mérséklődni az elképesztően szoros verseny miatt. Több európai ország börzéje is 1 százalék feletti eséssel kezdte a szerdai kereskedési napot, a magyar BUX Index egyelőre állja a sarat.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet
Az amerikai elnökválasztás eredményét figyelve komoly eséssel nyitott több börze is Európában, a magyar BUX Index viszonylag jól megúszta egyelőre a lejtmenetet, jelenleg 0,35 százalékkal került feljebb az index a tegnapi záróértékhez képest.
bux2

A blue chipek közül az OTP produkálta a legrosszabb nyitást, 0,2 százalékkal került eddig lejjebb a nagybank részvénye, idén 30,6 százalékos a mínusz.

otp2

A Mol 1,1 százalékkal került feljebb a nyitás után, az olajcég egyébként tegnap is vásárolta saját részvényeit, erre október eleje óta már többször volt példa. Az idei évben 46,4 százalékkal került lejjebb a papír jegyzése.

mol2

A Richter 0,9 százalékos emelkedést tudhat egyelőre maga mögött, ezzel együtt idén több, mint 1 százalékos pluszban van a részvény.

rich2

A Magyar Telekom a tegnapi záróértéke körül mozog jelenleg, idén 20,4 százalékkal került lejjebb a részvény jegyzése.

tele2

Címlapkép: © Szabó Gábor / Gabriel Szabo

A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
bull
boldog kereskedő trader befektető
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

koronavirusholidayfairvirtual