Előfizetői tartalom

Férfiaknak ajánlott étrend-kiegészítőket hívott vissza a Nébih, mert egészségkárosodást okozhatnak

MTI
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) vizsgálatai gyógyszerhatóanyagot mutattak ki a Lak.I Medical Kft. által forgalmazott négyféle, férfiaknak ajánlott étrend-kiegészítő kapszulában, ezért a hivatal kötelezte a forgalmazót, hogy a termékeket azonnal vonja ki a kereskedelmi forgalomból és hívja vissza azokat a fogyasztóktól - közölte a Nébih a honlapján szerdán.

A hatóság egyúttal végleg megtiltotta az érintett termékek - a RED ONE PLUS, a DIABLO EXTRA, a MARATON CLASSIC és a COLD POWER étrend-kiegészítők -további forgalmazását is. A Lak.I Medical Kft. által forgalmazott termékekben talált gyógyszerhatóanyagokról közölték, hogy a szildenafil mértéke elérte a terápiás dózisnak megfelelő mennyiségét, míg a tadalafil ezt meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés