Üzlet

Megjelentek a részletek a 4iG közelgő közgyűléséről

Portfolio
Közzétette a 4iG a társaság november 25-ére meghirdetett rendkívüli közgyűlésének napirendjén szereplő ügyekkel összefüggő előterjesztéseket és határozati javaslatokat.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A közgyűlés napirendi pontjai:

  • Döntés a társaság telephelyeinek és fióktelepének a felvételéről.
  • Döntés a társaság egyes vezető tisztségviselőinek személyében bekövetkező változásokról, az érintett személyek által kifejtett ügyvezetési tevékenység megfelelőségéről és a megfelelőséget megállapító felmentvény megadásáról, valamint szükség szerint új vezető tisztségviselő(k) megválasztásáról és díjazásuk megállapításáról.
  • A Felügyelőbizottsági tagok és Auditbizottsági tagok személyében bekövetkező változásokról, valamint szükség szerint új Felügyelőbizottsági tag(ok) és új Auditbizottsági tag(ok) megválasztásáról és díjazásuk megállapításáról.
  • Döntés a társaság Alapszabályának módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt hatályos szövegének elfogadásáról.

További részletek a BÉT honlapján megjelent közleményben.

Kereskedés 4IG-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

GettyImages-1079804128