Előfizetői tartalom

Beindult a kannabisz őrület, zsákolják a papírokat a befektetők

Portfolio
4 államban is legalizálták tegnap a marihuána rekreációs célú fogyasztását, ma pedig a demokrata Joe Biden elnökségét árazva komoly érdeklődés alakult ki a kannabisz vállalatok részvényei iránt. Óriási ralin van túl néhány vállalat papírja, többen 5 százalék feletti pluszban nyitották a mai kereskedést, egyes részvényeknél két számjegyű az emelkedés.

Az Aurora Cannabis vezetésével komoly ralit produkáltak a kereskedés előtti órákban a kannabisz vállalatok részvényei azután, hogy egyre valószínűbbnek látszik a demokrata Joe Biden elnöki kinevezése. Mint írtuk, Biden Kamala Harris alelnökkel karöltve belengette korábban a marihuána országos szintű dekriminalizálását, ezzel komoly teret nyitva a kannabisszal foglalkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés