wall street
Üzlet

Mire készülj az amerikai tőzsdén az elnökválasztás után? - online előadás MA

Portfolio
A vártnál is sokkal szorosabbra sikerült az amerikai elnökválasztás, és vélhetően nem is fog minden letisztázódni egyből, pláne, hogy Trump már csalást kiáltott és belengette, hogy a legfelsőbb bírósághoz fog fordulni. Ezek alapján borítékolható, hogy további izgalmak várnak ránk a tőzsdei mozgásokat illetően, és velünk maradhat a volatilitás. Ugyanakkor ez a terep jó lehetőségeket teremt mind a rövid, mind a hosszabb távon játszó tőzsdei kereskedőknek, kérdés csak az, hogy felismerjük-e a kínálkozó alkalmakat. A kérdés eldöntésében segíthet a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A tapasztaltabb tőzsdei kereskedőknek valószínűleg nem okozott meglepetést az elmúlt napok árfolyammozgása a tengerentúli tőzsdéken, az ilyen típusú kilengések és gyors mozgások teljesen megszokottak ilyenkor. Ráadásul könnyedén zsákutcába navigálhatja magát valaki, ha későn reagál. Ha pedig hosszabb távra szeretne vásárolni részvényt, akkor meg azt láthatja, hogy esetleg nem korrigáltak eleget a kiszemelt célpontok. Egy biztos, nehéz ilyen környezetben döntést hozni, ha csak nem a partvonalról figyelést választja valaki, amíg letisztulnak a folyamatok. Az szinte biztos, hogy a Wall Street bármelyik jelöltben meg tudja találni a tőzsde számára pozitív forgatókönyvet ilyen támogató jegybanki környezetben. 

De hogy mégis milyen forgatókönyvek várhatóak a következő hetekben, illetve ilyen környezetben melyek lehetnek a jó szektorok, valamint a jó emelkedést produkálható részvények? Ezek feltárásához szükség van jó elemzésre és tervezésre, néhány világos stratégia és kockázatkezelés mentén. Mert jó sztorikból most is van bőven, de egyáltalán nem biztos, hogy csak úgy magától szembe jönnek velünk a potenciális ötletek. 

Szóval ha a hosszabb folyamatok mellett az is érdekel téged, hogy miképpen tudsz a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból is nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak amerikai részvény témában.

Az előadás tematikája:

  • SP500 és Nasdaq100 index elemzése  
  • A meghatározó amerikai részvénysztorik 
  • Piaci aktualitások elemzése, ötletelés
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. november 05. 18:00 - 19:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját